Política 23/12/2010

José Montilla: “No han estat anys fàcils, per a ningú”

El socialista demana que els treballadors públics dispensin a Mas "la mateixa dedicació que jo he rebut"

Redacció
1 min

BarcelonaAbans d'abandonar la presidència de la Generalitat, José Montilla ha volgut enviar aquest dimecres una carta en què s'acomiada “personalment” dels treballadors funcionaris i els agraeix els serveis prestats. “Crec que avui és el moment indicat i convenient per fer-ho”, reflexiona la missiva, ja que “demà, previsiblement, un nou president serà escollit” . Pel socialista Montilla “l'alternança política i la continuïtat institucional són valors que enforteixen la democràcia”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“No han estat anys fàcils, per a ningú”, admet el fins ara president, especialment els últims mesos, en un context de crisi econòmica “especialment dura” en el qual “molts catalans han passat dificultats econòmiques o han perdut la feina”.

“En aquestes circumstàncies, no és senzill desenvolupar la vostra responsabilitat. En sóc plenament conscient”, explica Montilla. La seva carta recorda la baixada dels sous, que defineix com “sacrificis personals com els del passat mes de juny”.

“Per tot plegat, us en dono les gràcies, us animo i us encoratjo”, s'acomiada Montilla. “Us demano també, i estic segur que serà així, que dispenseu al futur president i al nou Govern la mateixa dedicació que jo he rebut”.

stats