NOU GOVERN
Política 28/12/2010

José Zaragoza confirma que Mascarell ha comunicat al PSC que es dóna de baixa

El secretari d'Organització del partit acusa el futur conseller de Cultura de "preferir anar al Govern" que "construir una alternativa" des de l'oposició

Redacció
1 min

BarcelonaEl secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha dit en declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio que el pròxim conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ja ha fet arribar al PSC que deixa el partit: "Ell va comunicar verbalment que es donava de baixa. Aquí la qüestió és la voluntat política. El senyor Mascarell ha preferit canviar de projecte polític. Els ciutadans van decidir que els socialistes catalans anéssim a l'oposició. Un país té futur si té una oposició que construeix una alternativa, que és el que farem els socialistes catalans, i el senyor Mascarell ha preferit, en lloc d'anar a l'oposició, anar al Govern."

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

José Zaragoza ha criticat el nou executiu perquè considera que s'allunya del consens: "El senyor Artur Mas ha començat amb signes polítics evidentment de confrontació. La presència del senyor Prenafeta [en l'acte de presa de possessió del president], el nomenament del senyor Felip Puig [com a conseller d'Interior]... Tot aquest Govern que s'està construint és un Govern que, evidentment, no busca consensos. És un Govern que està demostrant que el que busca és anar en contra de la resta de partits."

Sobre el nou executiu, Zaragoza qüestiona que sigui el "Govern dels millors" que anunciava Artur Mas: "Molta de la gent que ha nomenat són desconeguts absolutament. No sé vostè, jo reconec el meu desconeixement de molts d'aquests noms. No són gens coneguts, no conec res de la seva trajectòria, per la qual cosa se'm fa molt difícil opinar, però, en qualsevol cas, no és gent que hagi destacat en la vida social del país."

stats