Política 12/09/2014

Monago: "Els contraris a la consulta ompliríem una 'v' i tot l'abecedari"

"Mas hauria de tenir com a principal preocupació combatre la crisi, i no fer actes de propaganda", sosté el president d'Extremadura

Efe
1 min

MèridaEl president d'Extremadura, José Antonio Manago, ha dit avui que si "les avingudes" fossin ocupades pels que "no estan d'acord" amb la consulta sobiranista de Catalunya, no només farien la 'v' –en al·lusió a l'acte de Barcelona–, "sinó tot l'abecedari, a ciutats espanyoles". "És un problema de tots, no d'uns pocs", ha afegit Monago durant la presentació del candidat del PP a l'alcaldia de Moraleja (Càceres), Pedro Caselles.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després d'asseverar que els que no estan d'acord amb la consulta "som una immensa majoria de la resta dels espanyols i una part important del poble català", Monago ha assegurat que "es complirà la llei" davant la proposta de la consulta.

"És un trist espectacle el que està donant el govern català en utilitzar la divisió i la confrontació entre els ciutadans", ha afegit el president extremeny, que considera que el govern català hauria de tenir com a principal preocupació combatre la crisi, "i no fer actes de propaganda".

A més, ha apuntat que "algun dirigent català" serà aviat "part de la memòria històrica de Catalunya i d'Espanya per la història d'un fracàs", en al·lusió a Artur Mas.

stats