Publicitat
Publicitat

CAP AL 20-N

Bono comunica a Rubalcaba i a Zapatero que no formarà part de les llistes del PSOE

El president del Congrés i baró socialista també ha elogiat la trajectòria de Manuel Fraga, a qui defineix com un "gran espanyol" i "patriota de bé"

El president del Congrés , José Bono, ha assegurat avui que no concorrerà com a candidat del PSOE a les eleccions generals del 20 de novembre, una decisió que ja ha comunicat al president del Govern , José Luis Rodríguez Zapatero , i el candidat socialista a la Presidència , Alfredo Pérez Rubalcaba . " No seré candidat a les pròximes eleccions " , ha manifestat Bono en una entrevista telefònica amb RNE des d'Angola , país que visita en viatge oficial .

Ha explicat que ja ha traslladat la seva decisió al secretari general socialista , José Luis Rodríguez Zapatero , i al propi Rubalcaba , de manera que només serà diputat fins que es constitueixi el nou Congrés sorgit de les eleccions del 20- N.

Elogis a Fraga

Bono, en una carta d'agraïment personal i reconeixement polític amb motiu de l' anunci de la retirada de la vida política de Manuel Fraga, afirma que "l es nostres diferències són clares , però sempre t'he vist com un gran espanyol i un patriota de bé" . En la missiva , datada el passat 7 de setembre la qual ha tingut accés EFE , el socialista Bono apunta el veterà polític del PP : "Seria mesquí robar-te el reconeixement que mereix el treball que has fet a favor de la convivència i de la construcció d'una Espanya en què capiguem tots , sense sectarismes ni exclusions " .

I li dóna les gràcies per haver col·laborat "que arribés la democràcia " a Espanya i també per haver treballat "perquè els extremismes es canalitzessin " . José Bono confessa que té " sentiments de gratitud i afecte cap a ell " , i això per tot "el que en la seva llarga vida ha donat a Espanya " , així com per la seva " generositat personal i les mostres d'estima" que li ha dedicat personalment .

RE

Més continguts de