Publicitat
Publicitat

Bono demana prudència a Navarro després del seu "fracàs electoral"

L'exministre recorda que "de cada cent catalans que voten, el PSC l'han votat catorze" i que mai no han estat "tan malament a Catalunya"

L'exministre i expresident del Congrés José Bono ha dit aquest dimecres que el primer secretari del PSC, Pere Navarro, "hauria de ser més prudent" en la mesura del "fracàs electoral que ha obtingut" en els últims comicis i ha assegurat que els socialistes "mai no han estat tan malament a Catalunya". Bono s'ha expressat així, en declaracions a la Cope, en ser preguntat per la discrepància entre el PSOE i el PSC pel que fa al dret a decidir i sobre la petició d'abdicació del rei Joan Carles que va fer fa uns dies el mateix Navarro. "Navarro és un senyor que hauria de ser més prudent: de cada cent catalans que voten, el PSC l'han votat catorze. Mai no hem estat tan malament a Catalunya", ha assegurat Bono.

Després d'afirmar que el "sentit comú" indica que Navarro està en "una posició més pròxima a abdicar que a demanar l'abdicació del Rei", l'exministre ha afirmat que el primer secretari del PSC "ha obtingut tal fracàs electoral que en aquesta mesura hauria de ser una mica més prudent".

Ha explicat que molts catalans aposten per la solidaritat i que han votat aquest partit perquè creien que la representava, i ha assenyalat que "quan els socialistes volen imitar els nacionalistes, normalment fan un mal treball". "S'han de guanyar els nacionalistes, però a les urnes, i no en nacionalisme", ha asseverat abans de postil·lar: "Deixem-nos estar de victimismes i de contes. Per als socialistes, les víctimes són els pobres, els necessitats, els aturats".

RE

Més continguts de