12 D'OCTUBRE
Política 12/10/2013

La plataforma convocant es proposa sumar a partir d'ara federalistes i confederalistes als seus actes

José Domingo anuncia noves mobilitzacions de cara al 6 de desembre "defensant la vigència i, si cal, la reforma" de la Constitució

Europa Press
1 min
José Domingo torna ara a la palestra pública després de marxar de Ciutadans per divergències amb Albert Rivera.

BarcelonaEl líder d'Impuls Ciutadà i portaveu de la plataforma Som Catalunya, Somos España, José Domingo, ha reconegut aquest dissabte que encara han de convèncer més gent a favor de la unitat d'Espanya, tot i que ha defensat que la concentració "ha sigut un èxit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No estem contents, hem d'incorporar tota aquella gent que se senti espanyola: federalistes, confederalistes, centralistes i autonomistes", ha afirmat en declaracions als periodistes després de l'acte, en què ha afegit que intentaran sumar més gent en futures mobilitzacions.

Preguntat sobre si amb aquest missatge es dirigeix al PSC, ha assegurat que "és un missatge directe a tots els que no són aquí avui i hi haurien de ser", encara que ha remarcat que la reunió que representants de la plataforma van mantenir aquest dijous amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, va ser molt cordial.

Domingo ha avançat que la plataforma pretén celebrar nous actes amb motiu del Dia de la Constitució, el 6 de desembre, "defensant la vigència i, si cal, la reforma" de la carta magna.

Tot i que ha defugit xifrar la participació en l'acte –que posteriorment l'organització ha situat en 160.000 persones–, ha assegurat que la concentració ha sigut "un èxit" que ha permès omplir la plaça de Catalunya i un tram de passeig de Gràcia i fer visible que hi ha una part de la societat catalana que se sent també espanyola.

stats