Publicitat
Publicitat

QUERELLA AL BANC DE VALÈNCIA

L'expresident valencià José Luis Olivas declararà per la gestió al capdavant del Banc de València

El jutge imputa els membres del consell d'administració de l'entitat per presumpta falsedat comptable, administració deslleial i delicte societari

El jutjat d'instrucció número 3 de València ha imputat una vintena de membres del consell d'administració del Banc de València, acusats de presumpta falsedat comptable, administració deslleial i delicte societari, segons ha informat el TSJ valencià. Entre els imputats es troba l'expresident de la Generalitat Valenciana José Luis Olivas, antic màxim responsable de l'entitat valenciana i expresident de Bancaixa. El jutge va admetre a tràmit la querella interposada per l'Associació de Petits Accionistes del Banc de València, que sosté que els administradors van efectuar comptes falsos, cosa que va provocar pèrdues en l'accionariat. Les declaracions del consell d'administració estan previstes al maig.

Segons informa el TSJ, el magistrat ha citat el consell d'administració en qualitat d'imputats, tal com obliga la llei, que determina que els querellats han de ser escoltats. La querella interposada per l'Associació de Petits Accionistes del Banc de València assenyala que es podria haver produït falsedat comptable, administració deslleial i delicte societari.

Fonts del TSJ remarquen que amb aquesta decisió el jutge admet una querella que compleix les exigències legals i, un cop ratificada, dóna audiència als querellats pels fets denunciats sense que pel moment hi hagi cap qualificació per part del jutge.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT