LA PUGNA PEL LIDERATGE SOCIALISTA
Política 29/01/2012

Zapatero s'acomiada de l'executiva en un sopar marcat per la polarització del PSOE

Es preveu que Rubalcaba i Chacón també assisteixin a la trobada convocada a porta tancada aquesta nit a la seu de Ferraz

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } A menys d'una setmana de ser rellevat, José Luis Rodríguez Zapatero s'acomiadarà de l'executiva del PSOE aquesta nit en un sopar a la seu de Ferraz al qual també es preveu que assisteixin els dos aspirants a liderar el partit, Carme Chacón i Alfredo Pérez Rubalcaba, que són vocals de l'executiva.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta trobada prèvia al 38è congrés és ja tradicional abans de la celebració d'un conclave, però aquesta vegada el sopar es convoca en un moment de màxima polarització del partit. Justament ahir importants dirigents socialistes van mullar-se públicament per un dels dos candidats a capitanejar el PSOE. L'expresident del govern espanyol Felipe González va donar suport a Rubalcaba, mentre que Chacón va sumar el vot de l'exvicepresidenta del govern espanyol María Teresa Fernández de la Vega.

Fonts socialistes asseguren que el sopar es celebrarà a porta tancada i que no hi haurà cap mena de contingut polític. Aquest és l'últim acte que celebraran els 32 membres de l'executiva que va ser escollida al juliol del 2008.

stats