CONVENCIÓ DEL PSOE
Política 30/01/2011

Zapatero insta els socialistes a aparcar el debat successori i centrar-se en el futur d'Espanya

El president del govern espanyol destaca que, gràcies a "l'Espanya plural", "totes les llengües del país són espanyoles" i són motiu "d'orgull"

S. González / J. Rusiñol
1 min

SaragossaEl president del govern espanyol i líder del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ha instat als socialistes a aparcar el debat sobre la seva successió per parlar “dels problemes d'Espanya” i no dels del seu propi partit. “En aquest any clau per a Espanya, ens dedicarem a parlar, no del PSOE i el seu futur, sinó del futur d'Espanya”, va assegurar Zapatero, qui també va agrair els suports rebuts pels dirigents del seu partit que el van assenyalar com el millor candidat per les eleccions del 2012.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Zapatero ha defensat que no s'entén la Constitució del 1978 sense l'estat de les autonomies i el reconeixement a la pluralitat. "El centralisme sí ha estat car a la història d'Espanya. Car, ineficient i despilfarrador. Gràcies a l'estat de les autonomies, avui no hi ha serveis públics de segona", ha etzibat. El president del govern espanyol també ha assegurat que gràcies a "l'Espanya plural totes les llengües del país són espanyoles i que, de totes elles" se'n senten "orgullosos".

stats