Publicitat
Publicitat

Margallo assegura que una hipotètica secessió de Catalunya la condemnaria a la "irrellevància"

"La marxa de qualsevol regió d'Espanya no és només dolorosíssima des del punt de vista intel·lectual, sinó que és una amputació dolorosíssima des del punt de vista personal", ha manifestat

El ministre d'Afers Exteriors i Cooperació , José Manuel García - Margallo , ha assenyalat avui que " dividir , separar i restar " només portarà a la " inacció i la irrellevància " d'aquelles regions que optin per la " secessió " , alhora que també " afeblirà Espanya " . Així s'ha pronunciat el cap de la diplomàcia espanyola durant la seva intervenció a Melilla , on ha rebut avui el títol de fill adoptiu , en reconeixement a la tasca que va exercir en els seus inicis com a polític el 1977 , quan va ser designat com a diputat per la ciutat en les Corts Constituents .

García- Margallo ha dit que l'única autonomia que entén és la de la integració competitiva per fer més gran Espanya , perquè pugui tenir més importància en el si de la Unió Europea i en un món globalitzat . " La secessió de qualsevol regió d'Espanya no és només dolorosíssima des del punt de vista intel·lectual , sinó que és una amputació dolorosíssima des del punt de vista personal " , ha manifestat .

El ministre ha assegurat que qualsevol divisió impediria realitzar la missió que el president del Govern , Mariano Rajoy , li ha encarregat , que és la defensa d'Espanya a l'exterior . En opinió de García - Margallo , l'única política exterior per a una nació tan antiga com Espanya és la de parlar com un país gran , actuar com un país gran i ser un país gran i una gran nació . " Aquest és l'objectiu d'aquest govern i aquest és l'objectiu que jo m'he proposat " , ha manifestat .

RE

Més continguts de