Publicitat
Publicitat

EL DEBAT SOCIALISTA

Montilla se sacrifica pel nou PSC

L'encara primer secretari del PSC –que serà avui rellevat– i expresident de la Generalitat fa un discurs molt autocrític però no evita un fort cop de càstig a la seva gestió

"Aquests últims anys ho hem passat malament". Un José Montilla valent i sense pèls a la llengua va fer el discurs més autocrític de la seva carrera política amb la intenció d'endur-se a la tomba tots els errors i deixar net el despatx perquè el nou primer secretari pugui dedicar-se a reconstruir el partit. "Hem tocat fons", va admetre.

Després de perdre les eleccions al Parlament, les municipals i les espanyoles, i d'haver quedat fora de les principals institucions, la crisi és inevitable. Però segons Montilla, si el congrés s'hagués fet abans s'haurien perdut igualment el 22-M i el 20-N, perquè el problema és de fons. "Tindríem una nova direcció amb dues derrotes a l'esquena", va insistir.

Tot i aquest discurs catàrtic, no va poder evitar un important vot de càstig. Montilla va rebre el suport a la seva tasca com a primer secretari del 64,5% dels delegats, però un 22% van votar contra el seu informe. El 13% es van abstenir.

Podeu llegir la crònica completa a l' ARA PREMIUM

RE

Més continguts de

RE
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT