Política 12/02/2013

Montilla diu que li consta que el PSC no va encarregar ni pagar cap escolta il·legal

L'expresident de la Generalitat assegura que "dedicar-se a espiar pot ser lícit" però que el PSC no ho fa

Efe
1 min
José Montilla, Pere Navarro, Isidre Molas i Raimon Obiols, ahir, a la seu del PSC.

BarcelonaL'exsecretari general del PSC José Montilla ha assegurat avui que li consta que el seu partit no va encarregar ni va pagar a una agència de detectius perquè gravés una trobada entre la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, María Antonia Álvarez. "Em consta que no es va fer cap encàrrec, ni contracte, ni es va pagar a aquests senyors", ha afirmat Montilla, que ha recalcat que sap el que diu "respecte a aquest tema".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montilla ha respost així a preguntes dels periodistes al Senat sobre les informacions que assenyalen que el PSC va encarregar gravar un dinar que Sánchez-Camacho va mantenir al juliol del 2010 amb Álvarez, la qual recentment ha denunciat l'existència de comptes a l'estranger de la família de l'expresident de la Generalitat. L'actual senador autonòmic, que llavors era secretari general del PSC, ha insistit que "pagar no s'ha pagat res i contractes no n'hi ha cap".

"No ens dediquem a aquesta mena de coses", ha afegit, i ha subratllat que "dedicar-se a espiar pot ser lícit" però que el PSC no ho fa. Respecte a possibles accions judicials, ha precisat que ell ja no és membre de la direcció del PSC, per això no sap què farà el partit. "Les decisions del PSC són del PSC", ha conclòs.

stats