CANVI DE CICLE
Política 29/10/2012

Bauzá renya Mas a la cara: "Ara més que mai no necessitem debats que restin, sinó que sumin"

El president balear assegura sentir-se "orgullós" de pertànyer a Espanya i ha defensat que "és el moment de fer un pas més per encara junts els reptes que se'ns presenten"

Acn
1 min
Bauzá davant de Mas, durant l'acte de traspàs de la presidència de l'Euroregió Pirineus Mediterrània / ACN

BarcelonaEl president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ha fet una al·lusió al debat sobiranista aquest dilluns aprofitant un acte de l'Euroregió. "Ara més que mai no necessitem debats que restin, sinó debats que sumin i que multipliquin iniciatives, com és el cas d'aquest fòrum", ha dit durant l'acte de traspàs de la presidència de l'Euroregió al Palau de la Generalitat. En roda de premsa posterior, en resposta a preguntes dels periodistes, Bauzá ha remarcat que el seu govern mai s'ha plantejat un model d'estat que no sigui l'actual. "Estem orgullosos de pertànyer a Espanya", ha dit, però no ha volgut entrar en polèmica amb el president de la Generalitat, que precisament tenia de costat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant l'acte protocol·lari, el president de les Illes Balears ha felicitat Mas per la seva "visió i el seu compromís molt centrat en matèria europeista", i li ha reconegut el seu lideratge per incloure el corredor mediterrani en una realitat. "Tu has liderat aquest pas, i crec que és absolutament imprescindible que avui quedi constància en aquest traspàs", ha apuntat. Ara bé, fet aquest elogi, també ha aprofitat per llençar també el missatge en clau de política interna espanyola. "És el moment de fer un pas més per encara junts els reptes que se'ns presenten", ha reblat. I, sense voler polemitzar més, ha conclòs: "Tenim tantes coses que ens uneixen que tenim la voluntat de fer esforços comuns per millorar l'Euroregió i contribuir des de cada regió al futur d'Europa".

stats