el català a les illes
Política 30/09/2013

El govern de Bauzá denuncia interessos de partits catalans per atiar la protesta de les Illes

El vicepresident de l'executiu del PP, Antonio Gómez, minimitza la magnitud de la manifestació d'aquest diumenge i assegura que el govern balear no farà ni un pas enrere amb el decret que minimitza el català a les aules

Ara
1 min
Manifestació contra el decret de trilingüisme de Bauzá a Palma / ENRIQUE CALVO

BarcelonaEl vicepresident del govern balear i conseller de la Presidència (PP), Antonio Gómez, denuncia interessos de partits catalans, concretament d'ERC, per atiar la protesta contra la política educativa de l'executiu balear. Ho ha dit en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio, l'endemà de la massiva manifestació a les Illes que va tenyir els carrers de samarretes verdes, emblema de la protesta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El número dos de José Ramón Bauzá ha minimitzat la magnitud de la manifestació d'ahir i ha assegurat que n'ha vist de "més grans", a les Illes. També s'ha refermat en la idea que el govern balear no farà ni un pas enrere amb el TIL, el decret de trilingüisme que minimitza el català a les aules. Alhora, ha carregat contra el suport que entitats i partits catalans estan donant a les mobilitzacions de Balears, i ha denunciat que a la marxa d'ahir "es van veure símbols, com estelades, que no tenen res a veure amb la cultura i la història" de les Balears.

stats