Política 13/01/2011

Zaragoza: "Hereu és un molt bon alcalde"

El secretari d'organització del PSC defensa "la continuïtat" dels alcaldes que han fet "una bona gestió".

Redacció
1 min

Barcelona"Crec que Jordi Hereu és un molt bon alcalde i la continuïtat dels alcaldes que han fet bona gestió és bona en política", ha assegurat a RAC1 el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, que ha afegit que encara han d'escoltar quina és la proposta de Montserrat Tura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Zaragoza també ha afirmat que no existeix cap enquesta sobre la possibilitat d'èxit dels dos candidats. "Els dos tenen un nivell de coneixement altíssim. (...) Són dues persones de primera línia", ha dit. A més, el dirigent socialista ha destacat el caràcter positiu que té pel partit la celebració de primàries, en les quals l'aparell del partit es comportarà, segons Zaragoza, amb "absoluta neutralitat". "El senyor Trias o el senyor Mas no han donat l'oportunitat de presentar-se candidats oberts a tots els militants de Convergència", ha etzibat.

Sobre el conseller de Cultura i excompany de partit, Ferran Mascarell, Zaragoza ha assegurat que "el 23 de desembre va demanar una entrevista amb el primer secretari del PSC per anunciar-li que s'estava pensant presentar-se a les primàries". Montilla li va respondre que "estava en el seu perfecte dret".

Zaragoza considera que acceptar ser conseller del Govern d'Artur Mas és un "error" i que Mascarell "s'ha equivocat".

stats