Política 06/09/2015

Duran, a 'La Razón': "Crec que a Mas li queda molt poc, els seus socis el convidaran a anar-se'n a casa"

El líder d'Unió afirma que l'inquieten la independència i una eventual majoria d'esquerres a Catalunya. Resumim l'entrevista amb 5 frases destacades

Ara
1 min
Captura de l'entrevista a Duran i Lleida publicada aquest diumenge a 'La Razón' / ARA

BarcelonaCinc frases destacades de l'entrevista amb Josep Antoni Duran i Lleida que 'La Razón' publica aquest diuemenge:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. "El que és incert, per a mi, té un doble vessant: el de la independència i el d'una majoria d'esquerres a Catalunya. Al final, a Mas el substituiran per aquesta opció ideològica". Sosté a que Mas "li queda poc" i que els seus socis el "convidaran a marxar a casa" després dels comicis.

2. "Dir que l'últim escorcoll a CDC és un atac de l'Estat del 27-S és enganyar la gent. L'operació s'origina per una denúncia d'ERC".

3. "Se sorprendria de la quantitat de dirigents polítics i econòmics que em van demanar que no trenqués la federació de CiU".

4. "M'entristeix que el govern espanyol no arribi a realitzar una proposta seriosa per a Catalunya sense trencar la unitat i la solidaritat d'Espanya".

5. Sobre la llista de Junts pel Sí: "No he vist en cap país, en cap democràcia seriosa, que es produeixin aquestes circumstàncies. És una llista contradictòria i incompatible".

stats