Política 28/02/2011

Josep Antoni Duran i Lleida assumeix tota la responsabilitat sobre l'esmena dels cotxes: "Ens vam equivocar"

La disposició permetia que els cotxes que no s'havien venut en seixanta dies tornessin a la fàbrica

Redacció
1 min
Duran i Lleida durant la presentació del llibre a la Universitat de Vic

BarcelonaEl portaveu de Convergència i Unió al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha entonat el mea culpa sobre l'esmena introduïda per CiU a la llei d'economia sostenible, segons la qual els concessionaris podien tornar a la fàbrica els cotxes que no havien venut en seixanta dies. En declaracions a COMRàdio, Duran i Lleida ha assegurat que "la responsabilitat és nostra, i com que jo sóc el responsable de la política de CiU a Madrid, la responsabilitat és meva i no la vull transferir a ningú més. Sóc jo qui l'ha d'assumir". El portaveu de CiU al Congrés ha reconegut que "ens vam equivocar, però això no vol dir que no estiguem al costat dels distribuïdors, i els comprenem. Però s'ha de fer d'una altra manera. Ja he parlat amb distribuïdors i fabricants i arribarem a un punt de trobada".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa al Saló de l'Automòbil, Duran i Lleida ha promès que "el Saló de l'Automòbil es farà i serà un dels millors que s'han fet mai". També ho ha confirmat el director del Saló, Enric Lacalle, que ha aprofitat per queixar-se "que cada dos anys passem aquest calvari per culpa d'un altre tema que no ens afecta".

El líder d'Unió Democràtica de Catalunya també ha volgut deixar clar que "no tinc res a veure amb Catalunya Caixa i la disposició que, diuen per Madrid, jo havia fet canviar per afavorir-la". Reconeix que va negociar el decret fins a l'últim moment però que "la negociació en el darrer instant beneficia totes les caixes de la mateixa manera".

stats