ELECCIONS EUROPEES
Política 14/05/2014

Terricabras: "Tremolo si el senyor Rubalcaba fa una altra Constitució, millor que ens deixin aquesta"

El candidat d'ERC rebutja reformar la carta magna, ja que els governs espanyols "menteixen amb una tranquil·litat imperial"

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl candidat d'ERC a les eleccions europees, Josep-Maria Terricabras, ha rebutjat aquest dimecres en una roda de premsa a l'ACN la proposta de reforma constitucional que propugna el PSOE. "Quan Rubalcaba va dir que la retallada del Tribunal Constitucional no havia estat tan important és quan et quedes glaçat", ha lamentat i, per això, li ha volgut recordar que la Constitució "no ens accepta com a nació o que la llengua catalana sigui de coneixement obligatori i la mica de topall sobre qüestió econòmica va quedar eliminat". "Tremolo que el senyor Rubalcaba faci una altra Constitució, millor que ens deixin aquesta", ha ironitzat, confiant que la independència arribi aviat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quant a la proposta del número dos de la llista del PSOE, Ramon Jáuregui, de substituir la consulta per una reforma constitucional que es validi a finals del 2015, Terricabras ho veu "fatal". "L'Estat no paga ni els deutes que té amb l'Estatut aprovat ni els deutes amb Rodalies", ha etzibat, i ha argumentat que no confia amb els governs espanyols, que "menteixen amb una tranquil·litat imperial".

stats