ELECCIONS ESPANYOLES

El lema de precampanya de CiU serà "+ x CAT" (Més per Catalunya)

Així ho ha explicat Marta Llorens, directora de campanya de la federació. Ja estan en marxa les eines virtuals de Josep A. Duran i Lleida

"+ x CAT" (Més per Catalunya) és el lema de campanya que farà servir CiU en aquesta precampanya. Així ho ha anunciat aquest dijous al matí la directora de la campanya de la federació, Marta Llorens. "Representa el que proposem de cara al 20-M: més ocupació, més reactivació econòmica, més defensa dels interessos de Catalunya", ha explicat Llorens.

Des d'avui al matí estan disponibles les eines viruals del candidat, Josep A. Duran i Lleida, inclosa la seva pàgina web, des d'on persones conegudes parlaran del cap de files de CiU a Madrid des de diferents perspectives. El Twitter el gestionarà l'equip de campanya i, de tant en quant, serà el mateix Duran qui faci piulades. A més, el candidat farà cada dia el que Llorens ha batejat com a "post-tuit", que consisteix en el fet que Duran escriurà un tuit en un post-it i es pujarà a la seva web via fotografia. "És per donar credibilitat", ha raonat la directora de campanya de CiU.