JORNADES DEL CERCLE D'ECONOMIA
Política 30/05/2014

Duran a Rubalcaba: "Et trobarem a faltar"

L'encara secretari general del PSOE li respon: "Espero que em truquis de tant en tant"

Oriol March
1 min
Josep Antoni Duran i Lleida i Alfredo Pérez Rubalcaba aquest divendres a les jornades del Cercle d'Economia a Sitges / TJERK VAN DER MEULEN

SitgesJosep A. Duran i Lleida i Alfredo Pérez Rubalcaba coincideixen aquest divendres a les XXX Jornades del Cercle d'Economia en una taula sobre la "necessària reforma de la democràcia espanyola". El líder d'Unió ha aprofitat la seva primera intervenció per dirigir-li un missatge afectuós a l'encara secretari general del PSOE: "Et trobarem a faltar"."Espero que em truquis de tant en tant", ha afegit Rubalcaba.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Abans de fer les seves intervencions públiques, Duran ha pogut parlar amb el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i amb el president del Cercle d'Economia, Anton Costas. A la conversa amb Costas s'hi ha afegit un moment Rubalcaba quan els tres ja es dirigien a l'auditori on se celebra la taula de debat.

També ha passat per Sitges el primer secretari del PSC, Pere Navarro, que de moment no s'ha vist en privat amb Rubalcaba. Els dos travessen una complicada situació a nivell intern.

stats