Publicitat
Publicitat

Duran: "No hi ha cap intenció que hi hagi un pacte estable amb el PP"

"Les dues parts han fet concessions, i ja està. No hi ha res més. No hi ha cap acord que vagi més enllà dels pressupostos", assegura el líder d'Unió en la seva carta web setmanal dirigida a la militància

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha considerat "ridícul" que el PP de Catalunya digui que està "marcant el ritme" del Govern que presideix Artur Mas. En la seva carta web setmanal, Duran ha assenyalat que, com en qualsevol acord, "les dues parts han fet concessions, i ja està. No hi ha res més. No hi ha cap acord que vagi més enllà dels pressupostos". "No hi ha cap intenció que hi hagi un pacte estable amb el PP", ha sentenciat.

Duran ha reconegut que en aquest pacte amb el partit que lidera Alícia Sánchez-Camacho hi ha hagut "molta gesticulació": "No m'ha sorprès. Ja hi estem acostumats", ha afirmat. Això no obstant, més enllà d'aquesta "gesticulació", ha considerat "ridícul que algú que no sigui de CiU digui que marca el ritme del Govern".

També s'ha mostrat convençut que l'"experiència" del pacte pressupostari amb el PP "obligarà CiU a pensar a fons en el futur. Com sempre ha dit el president Mas, la mà estesa a tothom".

RE

Més continguts de