Política 17/11/2011

Duran nega diferències amb Pujol tot i que li retreu que el contradigui sobre el govern de concentració

Prèviament, el líder d'UDC havia recordat a Pujol que se suposa que ha d'ajudar el candidat en aquesta campanya

Acn
1 min

BarcelonaEl candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha negat diferències entre ell i l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol sobre el govern de concentració, tot i que Pujol va rebutjar la idea plantejada per Duran. El líder d'UDC ha fet aquestes declaracions poc després de fer-ne unes altres a Catalunya Ràdio en què sí que ha retret a Pujol que el contradigui, i ha admès que és "empipador que hi hagi persones que ajudin però diguin coses diferents al candidat, especialment quan el candidat les diu perquè s'han parlat en el si de la federació". Després ha fet marxa enrere dient que no havia sentit les afirmacions de Pujol i ha demanat no buscar contradiccions on no n'hi ha. Encreuament de declaracions entre Pujol i Duran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'expresident diu dimecres que no comparteix la idea plantejada pel candidat de CiU sobre un govern de concentració. La primera reacció del líder d'UDC és dir que no acaba d'estar d'acord amb Pujol, i reconeix que és "empipador" per a un candidat que "hi hagi persones que ajuden i diguin coses diferents al candidat, especialment quan el candidat les diu perquè s'han parlat en el si de la federació".

"Itàlia i Grècia també tenen majoria absoluta i la situació és la que és. Però no discutiré amb Pujol, no és el meu adversari. Teòricament m'ha d'ajudar en aquesta campanya electoral", ha continuat Duran.

Això sí, un parell d'hores més tard, Duran no ha volgut repetir els retrets en declaracions als mitjans, i ha assegurat que no havia sentit les afirmacions de Pujol, però un cop fet, creu que l'expresident està dient el mateix que ell. "No busquin contradiccions on no n'hi ha", ha demanat.

stats