CAP AL 20-N
Política 14/10/2011

Duran respon al PSC que ni Rubalcaba ni Rajoy "són bons per Catalunya"

El candidat de CiU es pregunta si els catalans tenen "els mateixos drets que la resta de ciutadans de l'estat"

Efe
1 min
El candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en acte de precampanya a El Prat de Llobregat

El Prat de LlobregatEl candidat de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha emplaçat avui els candidats del PSOE i PP a dir si els catalans tenen "els mateixos drets que la resta de ciutadans de l'estat". "Que diguin si els catalans tenim els mateixos drets que la resta de ciutadans de l'Estat o no, si tenim dret a les mateixes autopistes sense peatge, si tenim dret a trens d'alta velocitat sense passatges o amb quatre gats, si tenim dret a aeroports sense avions, si hem de continuar pagant la festa", ha qüestionat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte al Prat de Llobregat (Baix Llobregat), Duran ha reiterat que cap dels dos candidats és bo per a Catalunya. "Rajoy i Rubalcaba són el mateix a l'hora de negar l'autonomia dels ports, la transferència de l'aeroport del Prat, de reformar la Constitució limitant l'autonomia financera de Catalunya i de negar el pacte fiscal", ha dit.

El candidat ha criticat la precampanya dissenyada pel PSC i presentada avui, en què recupera falques crítiques amb Catalunya confeccionades pel PP andalús i aragonès els últims anys i amb la qual els socialistes busquen demostrar que els dos partits "no són el mateix". “No sabem si Rubalcaba o Rajoy són ben bé el mateix però ni l’un ni l’altre són bons per a Catalunya”, ha conclòs Duran.

stats