Publicitat
Publicitat

RESCAT AUTONÒMIC

Duran admet que "ja no es pot lluitar contra la paraula rescat" però descarta una intervenció

El líder d'Unió recomana als polítics "com menys declaracions, millor" per evitar el "catastrofisme" que suposa "treure les coses de context"

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, reconeix en la seva carta web a la militància que "ja no es pot lluitar contra la paraula rescat", en relació a l'adhesió de Catalunya al fons de liquiditat per a les autonomies de l'estat espanyol. "No hi ha res a fer", admet, però afirma igualment que "afegir-hi a sobre que això comporta la intervenció de Catalunya és un disbarat". "Estic d'acord que s'han de dir les coses pel seu nom, però també considero que tant el catastrofisme com el fet de treure les coses de context perjudica greument, no només Catalunya, sinó les butxaques de tots els seus ciutadans", apunta el dirigent nacionalista. Davant d'aquesta paradoxa, recomana als polítics "com menys declaracions, millor".

Pel que fa al pacte fiscal aprovat dimecres, Duran reconeix que "el PSC ha fet esforços". "El necessitàvem i el continuem necessitant", apunta, atès que que "la proposta que el govern de Catalunya haurà de negociar no és una proposta d'un partit, ni d'una federació, ni d'un conjunt de partits", sinó "de país amb un suport ciutadà i de la societat civil d'un gran valor".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT