RESCAT AUTONÒMIC
Política 27/07/2012

Duran admet que "ja no es pot lluitar contra la paraula rescat" però descarta una intervenció

El líder d'Unió recomana als polítics "com menys declaracions, millor" per evitar el "catastrofisme" que suposa "treure les coses de context"

Ara
1 min
Josep A. Duran i Lleida a Begur

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, reconeix en la seva carta web a la militància que "ja no es pot lluitar contra la paraula rescat", en relació a l'adhesió de Catalunya al fons de liquiditat per a les autonomies de l'estat espanyol. "No hi ha res a fer", admet, però afirma igualment que "afegir-hi a sobre que això comporta la intervenció de Catalunya és un disbarat". "Estic d'acord que s'han de dir les coses pel seu nom, però també considero que tant el catastrofisme com el fet de treure les coses de context perjudica greument, no només Catalunya, sinó les butxaques de tots els seus ciutadans", apunta el dirigent nacionalista. Davant d'aquesta paradoxa, recomana als polítics "com menys declaracions, millor".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa al pacte fiscal aprovat dimecres, Duran reconeix que "el PSC ha fet esforços". "El necessitàvem i el continuem necessitant", apunta, atès que que "la proposta que el govern de Catalunya haurà de negociar no és una proposta d'un partit, ni d'una federació, ni d'un conjunt de partits", sinó "de país amb un suport ciutadà i de la societat civil d'un gran valor".

stats