CAS PALLEROLS
Política 11/01/2013

Duran es presenta com a "víctima" del cas Pallerols en la seva carta a la militància

El líder d'Unió, en la seva setmanal carta web, afirma que sent "vergonya" i demana "perdó". Acusa TV3 de "fer mal" i remata: "Porca misèria!"

Ara
2 min
A LA DEFENSIVA  Josep Antoni Duran i Lleida no troba cap motiu per presentar la seva dimissió i remarca que no hi ha hagut finançament irregular d'Unió.

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, es referma en la seva decisió de no dimitir pel cas Pallerols i diu a la seva carta web a la militància: "No patiu. No em tombaran. Amb humilitat però amb fermesa: tinc molt a fer i a dir". "Ja sé que hi ha molta gent a qui agradaria que dimitís, però no els penso donar aquesta satisfacció. I em quedo amb la consciència ben tranquil·la", assegura el líder d'Unió, que es presenta a si mateix com una "víctima".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran carrega contra el tractament mediàtic que va fer TV3 del cas Pallerols: "El 'TN' de TV3 va dedicar més imatges a mi i als testimonis que als inculpats. Aquests no interessen. No són coneguts i del que es tracta és de fer mal. Porca misèria!"

El líder d'Unió es referma en el fet que el jutge no parla en cap moment de "responsabilitat penal cap a Unió", i que precisament per això no pensa dimitir. "El mateix fiscal reconeix que, llevat dels imputats, el meu partit ignorava l'origen il·lícit de les quantitats o pagaments realitzats", creu Duran. "Només faltaria que a sobre que d'altres feien a esquena meva i al marge de la direcció i sense el seu coneixement, i també en contra meva, ara hagués de dimitir. És a dir: cornut i pagant el beure!".

Agraïments pel suport

Duran aprofita la carta a la militància per agrair les "moltíssimes" mostres d'afecte. "Companys d'Unió, el president Pujol, el president Mas, representants de la societat civil, familiars, dirigents del PSOE (cap del PSC), gent del PP (cap d'aquí), del PNB i de l'estranger", enumera el cap de files d'Unió.

stats