Publicitat
Publicitat

CAP AL 20-N

Duran: "No feu cas de les paraules amables de Rajoy, el dia 21 tornaran a fotre'ns"

El president de la Generalitat, Artur Mas: "La clau d'aquestes eleccions no és la Moncloa, perquè tot el peix està venut; la clau és Catalunya", assegura

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, ha atiat la por d'una majoria absoluta del PP aquest vespre en el míting de tancament de campanya a Tarragona. "El dia 21 tornaran a fotre'ns, encara que ara Rajoy tingui paraules amables per a Catalunya", ha afirmat Duran. També ha qualificat com a "menyspreu" que el candidat del PP no sàpiga de què es tracta la proposta de pacte fiscal.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha considerat que la clau d'aquestes eleccions passa per Catalunya i no per la Moncloa, ja que a Espanya està tot decidit. I ha atiat la por d'una majoria absoluta del PP. "Nosaltres ja sabem que la cabra tira al monte, i ja sabem com els populars sempre van contra dels interessos de Catalunya", ha assegurat Mas. D'aquesta manera, ha cridat els electors a optar per CiU per tal de defensar "la llengua, la identitat, la cultura i el pacte fiscal".

RE

Més continguts de