CAP AL 20-N
Política 17/11/2011

Duran: "No feu cas de les paraules amables de Rajoy, el dia 21 tornaran a fotre'ns"

El president de la Generalitat, Artur Mas: "La clau d'aquestes eleccions no és la Moncloa, perquè tot el peix està venut; la clau és Catalunya", assegura

Oriol March
1 min

TarragonaEl candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, ha atiat la por d'una majoria absoluta del PP aquest vespre en el míting de tancament de campanya a Tarragona. "El dia 21 tornaran a fotre'ns, encara que ara Rajoy tingui paraules amables per a Catalunya", ha afirmat Duran. També ha qualificat com a "menyspreu" que el candidat del PP no sàpiga de què es tracta la proposta de pacte fiscal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha considerat que la clau d'aquestes eleccions passa per Catalunya i no per la Moncloa, ja que a Espanya està tot decidit. I ha atiat la por d'una majoria absoluta del PP. "Nosaltres ja sabem que la cabra tira al monte, i ja sabem com els populars sempre van contra dels interessos de Catalunya", ha assegurat Mas. D'aquesta manera, ha cridat els electors a optar per CiU per tal de defensar "la llengua, la identitat, la cultura i el pacte fiscal".

stats