Política 21/05/2012

Duran pressiona Mas i reclama que es facin "concessions" per tal de sumar el PSC al pacte fiscal

"Em vaig equivocar en la valoració positiva que vaig fer del govern de Rajoy; són uns buròcrates", assegura el cap de files de CiU a Madrid en una entrevista a 8TV

Oriol March
1 min

BarcelonaJosep A. Duran i Lleida, cap de files de CiU a Madrid, ha reclamat en una entrevista a 8TV emesa aquesta nit que es facin "concessions" per tal de sumar el PSC a la proposta de pacte fiscal. "De concessions se n'han de poder fer, cal aprofundir en l'aproximació entre el Govern i els socialistes", ha declarat Duran en un gest que posa pressió al president de la Generalitat, Artur Mas, un dia abans que el mateix líder d'Unió es reuneixi amb Pere Navarro, primer secretari del PSC, per tal de llimar asprors a l'entorn del nou model de finançament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran ha aprofitat aquesta entrevista per fer una crida a consolidar una majoria catalana que defensi el pacte fiscal quan el president de la Generalitat, Artur Mas, el vagi a defensar a Madrid davant del govern espanyol.

Quan Mariano Rajoy va fer públic el seu primer govern com a president espanyol, Duran en va fer una valoració positiva. Cinc mesos més tard, aquest punt de vista ha fet un gir de 180 graus. "Em vaig equivocar: és un executiu de buròcrates", ha considerat.

stats