CONSELL EXECUTIU
Política 11/01/2011

Duran assistirà a la propera reunió de Govern per repassar "exhaustivament" els temes pendents amb Madrid

El consell executiu ha aprovat avui el nomenament del líder d'Unió com a president de la part catalana de les quatre comissions Estat-Generalitat

Sara González
1 min

BarcelonaEl consell executiu ha aprovat avui el nomenament de Josep Antoni Duran i Lleida com a president de la part catalana de les quatre comissions Estat-Generalitat: la comissió bilateral Generalitat-Estat, la Comissió Mixta de Transferències Estat-Generalitat, la comissió bilateral d'Infraestructures i la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat. El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha anunciat que Duran estarà present a la reunió del consell executiu el proper dimarts 18 de gener per fer "un repàs exhaustiu" dels temes pendents en la relació amb Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“El punt central de la reunió de Govern del dia 18 recaurà en com enfocar els temes pendents que hi ha amb Madrid en el marc d'aquestes comissions”, ha afirmat Homs, que ha destacat el coneixement de la realitat política que té Duran sobre la situació política espanyola. Durant el consell executiu també s'ha aprovat el nomenament dels set delegats territorials del Govern i el delegat territorial del Govern a Madrid, Jordi Casas.

stats