Política 18/08/2015

Jaume Sobrequés, Josep Cruanyes i Imma Tubella s'incorporen a Junts pel Sí

L'advocat, la catedràtica i l'historiador se sumen a la candidatura independentista pel 27-S

Ara
1 min
El director del CHCH, Jaume Sobrequés, i el president de l'IEC, Joandomènec Ros, van presentar  Espanya contra Catalunya: una mirada històrica 1714-2014.

BarcelonaL'historiador Jaume Sobrequés, l'advocat Josep Cruanyes, la catedràtica Imma Tubella són els tres nous fitxatges de la candidatura independentista de Junts pel Sí de cara a les eleccions del 27-S.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Jaume Sobrequés i Callicó (Girona, 1943) és catedràtic d’història de Catalunya i expolític. Va ser membre de la Comissió dels Vint, encarregada de redactar l'Estatut d'Autonomia del 1979, i també va ser escollit senador per Girona per l'Entesa dels Catalans (1977) i per Nova Entesa (1979). Entre el 1988 i el 1995 va ser diputat pel PSC. També va ser rector de la Universitat Catalana d'Estiu i membre de la junta directiva del FCB.

Josep Cruanyes i Tor (Masnou, 1952) és advocat i historiador. Portaveu de la Comissió de la Dignitat, ha sigut promotor del retorn dels anomenats 'papers de Salamanca', la documentació confiscada per la dictadura franquista a Catalunya.

Imma Tubella Casadevall (Bisbal d'Empordà, 1953) és doctora en ciències socials i catedràtica de comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Va ser rectora d'aquesta universitat i té una llarga trajectòria com a especialista en comunicació.

stats