CRISI AL PSC
Política 23/06/2014

El president de la comissió gestora del PSC confia que Elena deixi l'escó per "ètica"

Ballesteros lamenta que el líder d'Avancem i Tura no presentin candidatura per mesurar els seus suports

Europa Press
1 min
Josep Fèlix Ballesteros, en una imatge d'arxiu / ACN

TarragonaEl president de la comissió gestora del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat aquest dilluns que en el PSC "no sobra ningú", i ha lamentat que dos representants dels sectors crítics del partit com Joan Ignasi Elena i Montserrat Tura hagin declinat postular-se per liderar el PSC. "Lamentem la decisió de no presentar-se perquè presentant-se és on realment es veu la força que cadascuna de les persones i propostes tenen en el si del partit", ha dit en roda de premsa el també alcalde de Tarragona després d'una reunió de la comissió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que Elena hagi anunciat que deixarà el partit i el grup socialista al Parlament, Ballesteros ha confiat que, després d'"una reflexió ètica i política", optarà per posar el seu càrrec a disposició del partit i deixar l'escó, en lloc de convertir-se en diputat no adscrit.

També ha defensat el seu paper com a president de la gestora després que hagi rebut crítiques de falta de neutralitat, ja que la setmana passada va assistir a un dinar en el qual hi havia el precandidat Miquel Iceta i altres dirigents municipals. Ballesteros ha explicat que va assistir a la trobada com a president de la gestora per abordar "detalls del procés" precongressual amb Iceta, i ha precisat que no va participar en el dinar ni es va quedar a escoltar les propostes del precandidat. També ha assegurat que està disposat a veure's amb la resta d'aspirants.

stats