ESPIONATGE
Política 22/02/2013

Carod-Rovira presenta una denúncia als Mossos per saber si ha estat espiat

L'exvicepresident del Govern subratlla que aquesta és "la policia del país" i defensa que ha de poder "intervenir en aquest assumpte"

Efe
1 min
Josep-Lluís Carod-Rovira

BarcelonaL'exlíder d'ERC i exvicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha presentat aquest divendres una denúncia davant els Mossos d'Esquadra per saber si, com a conseqüència de la xarxa d'espionatge polític que està sent descoberta, ha pogut ser investigat. El nom de Carod-Rovira s'ha estudiat en diferents informacions sobre els polítics catalans que han pogut ser espiats per l'agència de detectius Método 3, cosa que li ha provocat inquietud i indignació, segons han indicat fonts pròximes a l'exlíder republicà consultades per Efe.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Encara que actualment Carod-Rovira ja no milita en cap partit i es troba allunyat de l'activitat política, ha confirmat la presentació de la denúncia mitjançant un breu comentari difós a Nació Digital. "He presentat denúncia als Mossos d'Esquadra per si, d'acord amb les informacions aparegudes, es podrien haver vulnerat els meus drets fonamentals garantits per la legalitat vigent", apunta Carod-Rovira.

La denúncia, explica, "ha estat presentada davant els Mossos d'Esquadra perquè aquesta és la policia del país i, perquè en conseqüència, pugui intervenir en aquest assumpte i no quedar al marge com ha ocorregut fins ara".

stats