EL NOU FINANÇAMENT
Política 23/07/2012

Pelegrí: "Estem fent tot el possible perquè el PSC se sumi a l'acord pel pacte fiscal"

El secretari general d'Unió i conseller d'Agricultura assegura que el model del Govern "no és el concert econòmic" i que els socialistes "han de fer un esforç"

Oriol March
1 min

Barcelona"Estem fent tots els esforços possibles per sumar el PSC". Aquest és l'escenari que ha dibuixat el secretari general d'Unió i conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, a dos dies del ple del Parlament en què es votarà el pacte fiscal. Pelegrí ha demanat un "esforç" als socialistes i assegura que hi ha voluntat de CiU i el PSC per arribar a un acord a l'entorn del nou model de finançament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a aquest model, el secretari general democratacristià ha volgut deixar clar que "no es tracta d'un concert econòmic" perquè té en compte la solidaritat amb la resta de territoris de l'Estat. "Oriol Pujol [secretari general de CDC] ja es va expressar en aquesta línia en una conferència al Cercle d'Economia", ha volgut manifestar Pelegrí sobre les possibles discrepàncies entre nacionalistes i democratacristians a l'entorn del nou model.

Renovació a la permanent del partit

El comitè de govern d'Unió d'aquest dilluns al matí també ha servit per triar la nova permanent del partit. En formaran part Josep A. Duran i Lleida, Josep Maria Pelegrí, Joana Ortega, Manel Silva, Marta Llorens, Antoni Font, Benet Maimí, Josep Sánchez Llibre, Salvador Sedó, Sònia Recasens, Montserrat Surroca, Roger Montañola i Ramon Espadaler. Tots ells seran els membres d'Unió a la comissió executiva nacional conjunta de CiU.

stats