ELECCIONS 25-N
Política 05/10/2012

Piqué reclama claredat a Mas en el projecte nacional i reconeix que hi ha molta inquietud en el món empresarial

El president del Cercle d'Economia avisa que les multinacionals podrien fer "algun tipus de reflexió" entorn de la seva presència a Catalunya si aquesta s'independitza

Ara
1 min
El president del Cercle d'Economia, Josep Piqué, a Onda Cero

BarcelonaEl president del Cercle d'Economia i de Vueling i exministre pel PP, Josep Piqué, ha reclamat aquest divendres en una entrevista a Onda Cero que Artur Mas expliqui amb "claredat" el seu projecte polític en l'àmbit nacional. "Que expliqui als ciutadans per què els està demanant el vot i per a què", ha reclamat, i ha censurat que vulgui "aconseguir un vot en blanc" per aplicar un projecte que no ha detallat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Piqué ha reconegut que hi ha molta inquietud entorn del debat sobiranista dins el món econòmic i empresarial, però no ha volgut anticipar si canviarà la seu de l'empresa Vueling –ara a Barcelona– si Catalunya esdevé un estat independent, com ha avançat José Manuel Lara que farà amb la seu del grup Planeta. Tot i això, sí que ha avisat que les empreses internacionals que operen al país podrien fer "algun tipus de reflexió".

stats