Política 06/03/2015

Rull, sobre la hipotètica candidatura de l'ANC: "Si hi ha molta divisió, Rajoy aplaudirà amb les orelles"

El coordinador general de CDC, en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', assegura que la llista de Mas "ha d'incorporar la independència"

Ara
1 min
DESPRÉS DEL 9-N
 Josep Rull va intervenir dissabte en el consell nacional de Convergència.

BarcelonaEl coordinador general de CDC ha assegurat aquest divendres en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' que la llista que encapçalarà el president de la Generalitat, Artur Mas, a les eleccions del 27 de setembre "ha d'incorporar la independència". "Estaria molt bé que el redactat fos comú", ha indicat sobre la possibilitat d'acordar algun punt amb la resta de forces sobiranistes que es presentin als comicis. Rull ha apuntat que la CUP "sembla" que tornarà a la taula de negociació del full de ruta i ha confiat en un acord entre els partits i les entitats per encarar el 27-S. "No ens pressionem mútuament", ha assenyalat sobre la possibilitat que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) es presenti a les eleccions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Que ningú es posi nerviós", ha volgut tranquil·litzar el coordinador general de CDC sobre l'estat de les negociacions. "Les entitats ens diuen que reescalfem el procés. Nosaltres havíem fet una aposta per la candidatura unitària, i amb ella no s'hauria produït aquest refredament", ha insistit Rull, que ha apuntat que "tots volem guanyar" el dia 27 de setembre i que per aquest motiu "es faran servir les millors eines". "Si hi ha molta divisió, Mariano Rajoy aplaudirà amb les orelles", ha considerat.

stats