DEBAT INTERN A CiU
Política 02/05/2013

Rull obre la porta a una pactar una candidatura de cara a les europees amb més partits que Unió

El secretari d'organització de CDC descarta que Convergència i Unió es presentin per separat a les eleccions comunitàries

Acn
1 min

BarcelonaEl secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, ha obert la porta aquest dijous a "eixamplar consensos" de cara a les eleccions europees i, en aquest sentit, a pactar una candidatura amb altres partits. Durant una entrevista a La Xarxa, Rull ha destacat que aquests comicis "donen molt marge per trobar acords" i ha recordat que Convergència ha "canviat d'aliats en diverses ocasions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari d'organització de CDC ha advertit, no obstant això, que "no tindria sentit obrir-nos per una altra banda i malmetre un dels actius", en referència a Unió. D'aquesta manera, ha descartat que Convergència i Unió es presentin per separat.

L'ARA publica aquest dijous que hi ha sectors de CDC que preparen un pols per no anar amb Unió a les eleccions europees. El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que també és president del consell nacional d'Unió, ja ha advertit des d''El Món a RAC1' que aquesta decisió no tindria marxa enrere.

stats