Publicitat
Publicitat

CARTA POSTELECTORAL

Duran: "És l'hora de repensar l'Estat de les autonomies i de donar resposta a l'especificitat catalana"

El líder d'Unió reivindica que resoldre "la diversitat territorial" és compatible amb donar respostes a la crisi

El cap de llista de CiU al Congrés, Josep a. Duran i Lleida, assegura a la seva carta setmana que "és l'hora de repensar l'Estat de les autonomies i de donar resposta a l'especificitat catalana", un objectiu que considera compatible amb donar respostes a la crisi econòmica.

Duran afirma que, precisament Mariano Rajoy, que és "perifèric", hauria d'entendre que cal resoldre "la diversitat territorial" justament ara que es comencen a sentir-se veus que qüestionen el cafè per a tothom. El líder d'Unió també ha reivindicat els resultats obtinguts per CiU al 20-N davant de tots aquells que consideraven que ell era "el menys indicat" per considerar que "no era partidari que el país tingués més sobirania".

El candidat convergent també ha criticat que no hi hagi hagut cap "declaració formal i solemne" de Rajoy sobre què pensa fer per "reconduir la situació econòmica i financera del conjunt de l'Estat". I, en aquest, sentit, ha elogiat que ha Catalunya hi hagi "un lideratge, rigor, seriositat i austeritat" amb l'anunci dels nous ajustos pressupostaris.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT