Política 21/08/2013

Juli Fernández: "El PSC s'ha d'aclarir, perquè els missatges dispersos desorienten el votant"

El primer secretari dels socialistes a Girona assegura a Catalunya Ràdio i a RAC1 que cal "redreçar" el seu partit com a projecte col·lectiu

Ara
2 min
L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, en una imatge d'arxiu./ ACN

BarcelonaEl primer secretari del PSC a Girona, Juli Fernández, ha assegurat aquest matí en entrevistes a 'El matí de Catalunya Ràdio' i a 'El món a RAC1' que creu que el seu partit "s'ha d'aclarir". Segons Fernández, les distorsions en el missatge del PSC "no l'ajuden com a projecte col·lectiu": "El partit té un problema, és molt divers i reflecteix la ciutadania catalana, però s'ha d'aclarir, perquè els missatges dispersos fan que el votant estigui desorientat", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre el futur de Joaquim Nadal al capdavant del partit, Fernández ha assegurat que les discrepàncies amb l'històric dirigent socialista degudes a la seva roda de premsa "van ser un tema de formes": "Jo m'assabento de l'acte quan ja s'ha fet i Nadal només m'avisa amb una trucada deu minuts abans. No poso en qüestió el seu càrrec, però ell, com a president, ha de saber que qualsevol cosa que faci té incidència en el partit". Fernández ha volgut incidir en el fet que el PSC "està radicalment a favor del dret a decidir" i que el debat intern "hi és i ha de ser-hi": "S'ha de discutir per redreçar un projecte col·lectiu si volem ser un partit útil per a la societat", ha afirmat.

Finalment, sobre la Via Catalana, Fernández ha assegurat que "la respecta molt" i que "pot entendre que hi vagin militants socialistes", però ha assegurat que ell no hi anirà perquè "s'ha dit que és obertament independentista", i per tant, difereix molt de la línia del seu partit, que "aposta per l'encaix" amb l'estat espanyol.

stats