Política 29/05/2014

Juli Fernández alerta que Pia Bosch haurà de deixar el PSC si forma part d'una candidatura alternativa

El primer secretari dels socialistes gironins apunta que els estatuts del partit consideren motiu d'expulsió donar suport a altres formacions, i que si no deixa la militància per voluntat pròpia, el partit la pot acabar expulsant

Acn
1 min
El primer secretari del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, en una imatge d'arxiu / ACN

GironaEl primer secretari dels socialistes gironins, Juli Fernández, ha alertat que Pia Bosch haurà de deixar el PSC si forma part d'una candidatura al marge de les sigles del PSC. La portaveu socialista a l'Ajuntament de Girona i a la Diputació va anunciar aquest dimecres que no es presentava a les primàries i que volia formar part d'una candidatura alternativa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Fernández, els estatuts del partit són clars i recullen que qualsevol militant pot ser expulsat si dóna suport a d'altres partits. Fernández ha lamentat que Bosch no concorri a les primàries però aposta per mantenir el procés tot i que al final hi hagi només una candidatura perquè l'objectiu és "acostar el partit a la ciutadania".

Tal i com apuntava el primer secretari gironí, Bosch hauria de deixar els càrrecs que ocupa com a portaveu de la Diputació de Girona i de l'Ajuntament. "Si ella diu que no va a les primàries per coherència perquè no se sent representada pel partit, també per coherència hauria de deixar no només el partit sinó també els càrrecs que ocupa", ha manifestat Fernández. Pia Bosch ja va dir que no pensava plegar i dimecres va refermar-se en la seva voluntat de mantenir el carnet del PSC. Fernández ha alertat que si ella no deixa la militància per voluntat pròpia el partit la pot acabar expulsant.

stats