MALATIA
Política 02/08/2014

Julio Anguita, ingressat a l'Hospital de Salamanca per problemes del cor

L'exlíder d'Esquerra Unida no està en estat greu, segons informa el partit

Efe
1 min

Ciudad RodrigoL'excoordinador d'Esquerra Unida Julio Anguita està ingressat a la unitat de coronàries de l'Hospital de Salamanca per dolors cardíacs. Segons han confirmat aquest dissabte fonts hospitalàries i de la formació d'Esquerra Unida a Salamanca, Julio Anguita va ingressar a aquest hospital universitari divendres a la tarda.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un primer moment va acudir al Centre d'Especialitats de Ciudad Rodrigo, localitat de Salamanca on està de vacances, ja que la seva dona és d'aquest poble. Des d'allà va ser derivat al complex hospitalari de Salamanca, en el qual està ingressat a la unitat de coronàries, on se li estan practicant proves per determinar l'abast de la malaltia.

Segons Esquerra Unida, la família de Julio Anguita prefereix mantenir la discreció i, pel que sembla, el seu estat no és greu. L'exdiputat va tenir dos infarts de miocardi, un el 1993, en plena campanya electoral, i l'altre el 1998, i el 2009 també va ingressar per una arítmia cardíaca en un hospital de Cadis.

Anguita passa algunes temporades a Ciudad Rodrigo, amb la seva dona, després que contraguessin matrimoni el 2007 a a l'Ajuntament del municipi.

stats