Política 22/08/2011

Junqueras es mostra obert a parlar amb Carretero d'un acord amb Reagrupament pel 20-N

El futur líder d'ERC ha recordat que un dels seus objectius és unificar el sobiranisme i que per tant està obert a dialogar totes les formacions i entitats que comparteixin aquest objectiu

Pere Martí
1 min
Oriol Junqueras

BarcelonaResposta positiva. Joan Carretero va proposar un front unitari independentista per anar a les generals del 20-N i Oriol Junqueras l'ha respost avui positivament. El futur líder d'ERC ha assegurat que està "obert" a parlar que qualsevol possible entesa que faciliti el treball conjunt dels independentistes. Durant una visita a les festes de Sants, ha demanat al líder de Reagrupament que concreti la seva oferta però que ERC ja treballa amb diverses entitats de la societat civil per vertebrar una candidatura el més àmplia possible liderada per Alfred Bosch.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest treball no és incompatible, segons Junqueras, amb l'existència de primàries a Esquerra pel cap de llista a les espanyoles, càrrec al qual aspira també Joan Ridao. Precisament una de les poques condicions que va posar el líder de Reagrupament és que la candidatura l'encapçali Bosch i no Ridao. El futur líder d'ERC va assegurar que Bosch és un nom "imprescindible" per la renovació del partit, tot i que ha ofert a Ridao anar de dos.

stats