CAP AL 20-N
Política 14/11/2011

Junqueras eleva el to contra Duran: "El millor que pot fer és deixar la política i fer alguna cosa de profit pel país"

El president d'ERC veu “indigne" que el líder de CiU hagi apel·lat a la dignitat nacional catalana per construir un govern de concentració a Madrid

Ara
1 min
Oriol Junqueras, a Mollet del Vallès

Mollet del VallèsERC vol caçar entre l'electorat de CiU sobiranista a qui Josep Antoni Duran i Lleida ha deixat més orfe. Per això, el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha encetat l'última setmana de campanya disparant amb artilleria pesada. Junqueras, ha afirmat aquest dilluns des de Mollet del Vallès que "potser el millor que pot fer Duran i Lleida és deixar de ser diputat, deixar la política i fer alguna cosa profit pel país". Junqueras ha qüestionat que el líder d'Unió hagi fet cap aportació "rellevant" de caràcter intel·lectual, econòmic, polític o social per Catalunya en els darrers 32 anys de democràcia. El president d'Esquerra ha demanat i "gairebé exigit" a tothom que cregui que ha de votar per "dignitat nacional" que no voti al candidat de la federació nacionalista, segons informa l'ACN.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És indigne que algú apel·li a la dignitat nacional catalana per justificar un govern de concentració a Madrid", ha opinat Junqueras en resposta a Duran. "La dignitat nacional no pot passar per un Pacte del Majestic", ha criticat, ni per "lliurar el control de la diputació de Barcelona al PP o la liquidació de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals". La nova ERC vol fer del 20-N un termòmetre de l'acceptació social del nou rumb i pensa jugar fort per rebre l'aval dels electors.

stats