Política 20/09/2016

Junqueras rebrà demà a Lluís Rabell amb la negociació dels pressupostos a l'horitzó

CSQP estudia apartar Coscubiela i triar un altre interlocutor per parlar dels comptes de la Generalitat amb la conselleria d'Economia

Ara / Europa Press
1 min
Rabell demanarà a Puigdemont que "reactivi la societat civil" en favor d'un referèndum per poder pactar-lo amb l'Estat

BarcelonaOriol Junqueras i Lluís Rabell es reuniran demà la tarda (17.45h) per parlar de la "situació política i econòmica de Catalunya". La trobada entre el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i el president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot (CSQP) s'emmarca en la prèvia de la negociació pels pressupostos del 2017.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, els membres de la coalició parlamentària CSQP han mantingut aquest dimarts una reunió de més de tres hores en la qual han abordat la reconfiguració del seu discurs polític i del paper que tindran cada un dels seus membres en la cambra catalana. Entre els temes a definir encara és quina persona de la confluència s'encarregarà de negociar els pressupostos 2017 amb Junqueras.

Fonts de la confluència han explicat a Europa Press que tenint en compte la "falta de sintonia" entre Junqueras l'actual portaveu de CSQP, Joan Coscubiela, mostrada en els últims plens, alguns membres de la confluència posen en dubte que sigui la persona més adequada per negociar amb ell les finances catalanes.

Un dels noms que s'han posat sobre la taula és el de la diputada independent Àngels Martínez, que és doctora en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i té estudis de comerç, dret i filosofia i lletres.

stats