Política 11/10/2019

Retiren la pancarta amb el lema "Tu ja m'entens" del Port de la Selva per ordre de la Junta Electoral

També la relaciona amb la situació política que viu Catalunya

Ara
1 min
Un operari retira la pancarta amb el lema "Tu ja m'entens" de Port de la Selva, després de la nova ordre de la Junta Electoral

GironaLa Junta Electoral també ha ordenat que es retiri la pancarta que uns veïns havien penjat al Port de la Selva (Alt Empordà) amb un cara i la frase "Tu ja m'entens". L'organisme considera que l'alcalde de la població, Josep Maria Cervera, va col·locar el cartell amb una "manifesta, clara i deliberada intenció de mofa i menyspreu al que la Junta Electoral de Zona va acordar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cervera opina que la nova ordre de retirar la pancarta demostra "fins on són capaços d'arribar" i que "estan desfermats en els temes vinculats a la llibertat d'expressió". Així, l'alcalde defensa que la pancarta no feia cap referència al procés català i que va explicar que tenia un significat "relacionat amb les mosques". Des de l'Ajuntament no descarten que la pancarta s'acabi instal·lant en algun altre edifici particular com ja es va fer en els últims comicis amb la de "Llibertat peixos pacífics".

stats