"El vot de la teva vida": l'eslògan de Junts pel Sí per a la campanya electoral

Oriol Soler, Francesc Homs i Lluís Salvadó presenten la imatge de la coalició de cara als comicis del 27-S

Junts pel Sí ja té eslògan per la campanya electoral: "El vot de la teva vida". Així ho han mostrat aquest dimarts els responsables de campanya de la coalició, Oriol Soler, Francesc Homs i Lluís Salvadó. Als cartells hi apareix el cap de llista, Raül Romeva, i també hi ha imatges en què Romeva està acompanyat per Carme Forcadell, Muriel Casals, Artur Mas i Oriol Junqueras, que completen els cinc primers noms de la llista per Barcelona. El pressupost total de la campanya és de 3,7 milions d'euros, segons els seus responsables.

"Interpel·lem el sentiment i la raó", ha indicat Homs, mentre que Salvadó ha destacat la " transcendència" dels comicis del 27-S al mateix temps que lloava la "frescor" que aporta la societat civil a través de la plataforma Ara És l'Hora. El dirigent d'ERC ha apuntat que entre el 25 d'agost i el 7 de setembre s'han celebrat 100 actes al territori que han aconseguit mobilitzar fins a 60.000 persones. La candidatura té 100 carpes que recullen candidats voluntaris i que distribueixen material imprès.

La campanya de Junts pel Sí obrirà foc a la plaça Pau Vila de Barcelona, molt a prop d'on la coalició es va presentar el 20 de juliol, i es tancarà a l'Hospitalet de Llobregat. Es posarà especial èmfasi en la campanya metropolitana, inclosos els districtes de Barcelona. La coalició està valorant "espais flexibles" per fer un acte central de campanya potent que aplegui els més de 76.000 candidats simbòlics de Junts pel Sí.

Pel·lícula de Marc Recha

Soler ha explicat que el cineasta Marc Recha ha fet una pel·lícula de la campanya, que es presentarà aquest dimecres a partir de les nou del vespre. Un grup d'artistes ha fet una versió del 'Més lluny' de Lluís Llach, cap de llista per Girona. "La nostra campanya, en un 95%, és una campanya de mobilització", ha assenyalat el responsable d'Ara És l'Hora.