Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

El jutge no troba el representant legal de CDC per notificar la fiança

Fonts judicials asseguren que Josep Maria Pijuan no ha pogut notificar per ara la interlocutòria en què fixa la fiança a CDC perquè la formació política no està personada en la causa

El jutge que investiga el saqueig del Palau de la Música està intentant localitzar el representant legal de CDC per notificar oficialment abans de dissabte la fiança de 3,2 milions d'euros que li ha imposat com a responsable civil "a títol lucratiu" de l'espoli del Palau. Segons han informat fonts judicials, el titular del jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona, Josep Maria Pijuan, no ha pogut notificar per ara la interlocutòria en què fixa la fiança a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) perquè la formació política no està personada en la causa.

Davant aquesta situació, el magistrat està intentant localitzar el representant legal de CDC per poder notificar oficialment l'acte, tràmit que espera poder solucionar entre aquest dijous i aquest divendres. Una vegada que es notifiqui la interlocutòria, CDC disposarà d'un dia per fer efectiva la fiança de 3,2 milions d'euros, ja que, encara que el partit presenti recurs -com ha anunciat que farà- no es paralitza el procés, segons les mateixes fonts.

En un acte notificat ahir, Pijuan va justificar la fiança de 3,2 milions d'euros imposada a CDC en considerar que és la quantitat econòmica del benefici suposadament obtingut per la formació en l'espoli del Palau de la Música, a través de "lliuraments opacs" de diners i del cobrament de comissions per l'adjudicació d'obra pública, emprant a la institució cultural com a intermediària.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT