Política 27/07/2014

L'ANC alerta que hi ha samarretes pirates de la V de la Diada

L'entitat ha enviat correus electrònics als seus associats i simpatitzants per demanar-los que facin córrer l'avís i que evitin comprar aquests productes amb què algú vol "lucrar-se o alguna cosa més fosca"

Ara
1 min
Les samarretes oficials de l'ANC

BarcelonaL'Assemblea Nacional Catalana ha detectat que s'estan distribuint samarretes pirates que imiten les que l'entitat ha dissenyat per recollir fons per a la campanya d'aquest any, orientada a reclamar que es garanteixi que es farà la consulta del 9-N i a mobilitzar prou gent per fer la gran V de l'Onze de Setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mentre ha posat en marxa la seva "maquinària jurídica", l'ANC ha enviat correus electrònics als seus associats i simpatitzants en què avisa que "algunes empreses que busquen únicament el lucre personal o, potser, alguna cosa més fosca, estan oferint samarretes com les oficials [és a dir, 'pirates'] a uns preus molt baixos".

El text recorda que, si "es cau en el parany", "el perjudici econòmic que podrien causar a l'Assemblea, a la campanya i, per tant, també al mateix procés d'independència seria enorme". I demana a tothom que vigili i que es difongui l'avís tant com es pugui.

Les samarretes oficials de la V es poden comprar només en punts autoritzats, com la botiga de l'ARA.

stats