POLÍTICA
Política 19/11/2012

L'ANC: "Amb mentides, tergiversacions i manipulacions no aconseguiran que ens fem enrere"

L'Assemblea Nacional demana a partits i ciutadans sobiranistes que "no caiguin en la provocació" en l'última setmana de campanya per arribar a les eleccions amb "serenitat"

Ara
1 min
La gran marxa de l'11 de setembre a Barcelona.

BarcelonaL'Assemblea Nacional Catalana, impulsora de la gran manifestació de l'Onze de Setembre que ha desembocat en el procés d'autodeterminació, ha advertit aquest dilluns que els atacs que arriben de Madrid i de partits espanyols no condicionaran la voluntat del poble català. "Amb mentides, tergiversacions i manipulacions no aconseguiran mai que el poble de Catalunya faci marxa enrere", avisa l'ANC el tercer dia que el diari 'El Mundo' publica suposades irregularitats, ara ja no només d'Artur Mas i Jordi Pujol, sinó també de Felip Puig i els Mossos d'Esquadra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat titulat "L'ANC davant el discurs de la por", fan públic el seu "rebuig al to i el contingut de les declaracions d'alguns polítics espanyols i mitjans de comunicació en contra de la dignitat i el dret a decidir dels catalans i les catalanes". A més, reclamen als partits que "no utilitzin el discurs de la por i les amenaces per desqualificar l'objectiu" d'assolir la independència de Catalunya, que "només depèn de la voluntat dels catalans i les catalanes".

Ignorar la provocació

En aquest sentit, l'ANC fa una crida a polítics i ciutadans a "no caure en provocacions" per poder acabar la campanya del 25-N amb "serenitat". El proper 25 de novembre, tothom ha d'anar a votar, cap vot independentista s'ha de quedar a casa". "Cal traslladar el clam de l'Onze de Setembre per omplir el Parlament de diputats disposats a treballar perquè Catalunya sigui el proper estat independent d'Europa", conclouen.

stats