Política 21/07/2012

L'ARA publica a partir de demà una enquesta electoral i d'actualitat

Ara
1 min
Imatge de l'últim partit de la selecció catalana 
 De futbol contra Tunísia.

BARCELONA.El diari ARA publicarà demà, en la seva edició de paper i en la digital, la primera entrega de l'enquesta d'actualitat que, sobre una mostra de mil qüestionaris fets per internet, ha elaborat l'empresa Tàstic. El diari publicarà l'enquesta en tres entregues.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Diumenge

Independentisme i suport a 'la roja'

Diumenge s'explicarà quina és l'opinió pública sobre les seleccions catalanes i quin és el suport que tenen. També s'analitzarà quina actitud tenen els que es declaren independentistes respecte a la selecció espanyola i els esportistes que competeixen als Jocs o en altres competicions internacionals sota la bandera espanyola. L'enquesta també reflectirà quin seria el vot en un hipotètic referèndum d'independència i l'estatus que hauria de tenir el castellà en una eventual Catalunya sobirana.

Dilluns

Estimació electoral i retallades

Dilluns es publicarà, amb una projecció d'escons, l'enquesta d'intenció de vot al Parlament de Catalunya i la valoració que fan els ciutadans de les retallades. El sondeig permetrà saber quina és l'opinió dels ciutadans també segons la seva adscripció política.

Dimarts

Pacte fiscal i pla B

Dimarts, el dia abans del ple del pacte fiscal al Parlament, l'ARA publicarà l'entrega de l'enquesta dedicada al finançament. Als enquestats se'ls pregunta si el concert (Hisenda pròpia amb clau de la caixa) milloraria la situació econòmica i quin és el suport que té entre els diferents electorats, una dada interessant sobretot per als partits que encara no han decidit quina serà la seva posició al ple de dimecres. Davant la possibilitat que Madrid negui el pacte fiscal a Catalunya també se'ls pregunta quin hauria de ser el pla B de Mas.

stats