Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de Masquefa serà acusació particular i demanarà la inhabilitació del regidor de l'atropellament

El consistori ha condemnat els fets en un ple extraordinari, hores després que Juan José García Mora hagi envestit amb el cotxe dos nois que havien despenjat una bandera espanyola que ell havia posat en una barana pública

L'Ajuntament de Masquefa es presentarà com a acusació particular contra els fets presumptament delictius del regidor de Força Masquefa, Juan José Garcia Mora. És el regidor que aquest dimecres al matí ha atropellat dos veïns que han retirat la bandera espanyola que ell mateix havia penjat en una barana del consistori. Ho ha anunciat l'alcalde del municipi, Xavier Boquete, en un ple extraordinari on ha llegit una declaració institucional conjunta de CiU, PSC, PP i ERC. L'alcalde, d'altra banda, ha explicat que el regidor es troba a disposició judicial. La sala de plens estava a vessar. Fins i tot hi ha hagut gent que no hi ha pogut entrar. Tots els grups polítics de l'Ajuntament de Masquefa excepte Força Masquefa han acordat "prendre mesures" per inhabilitar el regidor del seu càrrec". Davant d'una sala de plens que estava a rebentar, l'alcalde ha recordat que "no es tracta de cap guerra de banderes", sinó de reprovar uns fets que "no haurien d'haver hagut de passar mai".

En la declaració, els grups polítics han demanat que es faci justícia davant els "lamentables fets". També han acordat reprovar l'actitud de Juan José Garcia "per part de tots els veïns del poble".

En aquest sentit, l'alcalde ha confirmat que el regidor havia penjat una bandera espanyola a la barana del consistori. Ha relatat que estava a l'interior de la seva furgoneta i que ha atropellat els dos veïns que han tret la bandera; ha afegit que després els ha volgut agredir amb un pal. Boquete, llegint sempre la declaració, ha assegurat que l'actuació dels altres veïns i de la policia local han evitat fets més greus. En aquest sentit, ha anunciat que Garcia Mora ja es troba a disposició policial

L'alcalde, finalment, ha agraït el suport de la gent del poble. Ha dit que l'Ajuntament està molt orgullós d'uns veïns que han vingut a donar suport als seus càrrecs electes, "siguin del color que siguin". La sala ha esclatat en aplaudiments.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT