REIVINDICACIÓ
Política 28/04/2011

El lip dub per la llengua ja s'obre camí a la xarxa

La peça ha estat organitzada per Plataforma per la Llengua i 23 entitats de nouvinguts per reivindicar el català com a eina de cohesió

Núria Martínez
1 min

BarcelonaEl primer lip dub que reivindica el català com a llengua d'acollida i cohesió ja s'obre camí a la xarxa. Plataforma per la Llengua i 23 entitats de persones nouvingudes van organitzar l'acte a Barcelona els dies 15 i 16 d'abril per explicar, de forma original i festiva, que el català és una eina d'inclusió social.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, el lip dub que té la cançó Corren dels Gossos com a banda sonora, va comptar amb la participació de prop de 1.500 persones, entre les quals s'hi trobaven diverses personalitats catalanes de tots els camps. Entre aquestes hi ha l'actor Joel Joan, l'actor Quim Masferrer, dels Teatre de Guerrilla, el periodista Xavier Graset, el grup juvenil Macedònia, la cantant Núria Feliu i el periodista Carles Prats, entre molts d'altres. Els organitzadors confien que l'obra tingui una gran difusió, tant a Catalunya, com als països d'origen dels nouvinguts.

stats